Jeep Cherokee Talk banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys, new to the forum... I have a '99 Cherokee Limited that has some interesting issues. Every so often all of the gauges will go dead... it still runs fine, just no gauges.....until recently. Now it will start, go into high idle like usual start up, and then as the rpms come down it dies. It will always start back up, but then it just dies again.

Has anyone got a clue?
 

·
Registered
Joined
·
6,178 Posts
Hey guys, new to the forum... I have a '99 Cherokee Limited that has some interesting issues. Every so often all of the gauges will go dead... it still runs fine, just no gauges.....until recently. Now it will start, go into high idle like usual start up, and then as the rpms come down it dies. It will always start back up, but then it just dies again.

Has anyone got a clue?
As for the tach speedo part I would check for a short in the connection to the gages in the back of the cluster panel.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #5
I haven't had a chance to throw a scanner on it yet, hopefully this weekend. I will probably start with the CPS and see where that takes me. Thanks guys, I'll keep you posted.
 

·
Registered
Joined
·
334 Posts
Check the grounds...

Mainly the one from the engine to the body....
But also, make check the body to the battery....
CPS is usually all or nothing..... and should have nothing to do with the gauges....


This is just from memory of another jeep that had the same symptoms....​
 
1 - 8 of 8 Posts
Top